Ulje marramendëse këtë fundvit! Deri në -80%!!

Llogaria ime

Shisni me Mono

Shisni me MONO

Filloni te shisni me MONO

Faqja e internetit me rritjen më të shpejtë dhe zgjedhja e parë për shumë biznese të të gjitha përmasave! 

Kontakt

Plotësoni formularin më poshtë dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur

Reklamoni produktet tuaja!​

Prezantojani shqiptarëve produktet tuaja dhe rrisni shitjet nëpërmjet reklamimit në Mono. Produkti juaj mund të shfaqet në listën e produkteve të përzgjedhura me kosto minimale.

Ne e shesim, ju e paketoni!

Nepërmjet Mono, dyqani juaj lidhet me mijëra klientë potencialë. Listoni produktin tuaj dhe ne e shesim atë për ju. Ne ju ndihmojmë t’i tregoni klientëve vlerat e markës tuaj, me synimin për të ndërtuar marrëdhënie afatgjata dhe një listë me klientë të kënaqur dhe besnikë.

Nuk keni një faqe interneti për biznesin tuaj?

Pa problem! Produktet tuaja mund të shiten nëpërmjet mono.al, në hapësirën e dedikuar për dyqanin tuaj virtual.

Edhe për ju që keni faqe interneti!

Mono mbledh shitës nga e gjithë Shqipëria. Produktet tuaja nuk do i ekspozohen vetëm klientëve tuaj, por edhe mijëra klientëve potencialë.

Disa nga dyqanet që janë pjesë e MONO

Komentet e dyqaneve tona

“Fillova të shes me Mono pasi ishte shumë e thjeshtë. Është padyshim platforma më e mirë e këtij lloji.”
Client Name
“Me të vërtetë që jam befasuar se sa shumë Mono na ka ndihmuar të ndërtojmë biznesin dhe markën tonë... jo vetëm në mono.al, por edhe jashtë saj.”
Client Name
Shopping Cart