Ulje marramendëse këtë fundvit! Deri në -80%!!

Llogaria ime

Lageshtues ajri – Air Humidifier

1,390 L

+ Free Shipping

Lageshtues që pastron ajrin në të gjithë shtëpinë duke e bërë atë më të shëndetshëm.

Emetimi i grimcave shumë të imta, të pastra dhe të lagështa në ajër, e rinovon atë, duke përmirësuar frymëmarrjen dhe duke lehtësuar relaksimin.

Category:

Lageshtues që pastron ajrin në të gjithë shtëpinë duke e bërë atë më të shëndetshëm.

Teknologjia e joneve të argjendit eliminon mikrobet dhe bakteret që janë të dëmshme për shëndetin nga uji dhe filtri i karbonit aktiv e pastron atë më tej përpara se ta shndërrojë në avull.

Falë ekuilibrit midis joneve pozitive dhe negative, ai promovon një mjedis të mirëqenies për të gjithë familjen.

Emetimi i grimcave shumë të imta, të pastra dhe të lagështa në ajër, e rinovon atë, duke përmirësuar frymëmarrjen dhe duke lehtësuar relaksimin.

Pajisja është e heshtur dhe mund të përdoret edhe në dhomën e gjumit pa e shqetësuar gjumin.

Një buton i vetëm kontrollon të gjitha funksionet duke thjeshtuar përdorimin e tij në maksimum.

Kapaciteti i rezervuarit është 220ml për një autonomi prej 2 orësh përdorimi të vazhdueshëm.

Ajo fiket automatikisht kur mbaron uji.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Shopping Cart