Ulje marramendëse këtë fundvit! Deri në -80%!!

Llogaria ime

Blog

A janë blerjet impulse gjithmonë ide e keqe?

Disa blerje të paplanifikuara mund të jenë të mira për buxhetin tuaj…por cilat? Blerjet impulse zakonisht shihen si diçka negative kur bëhet fjalë për filozofitë e menaxhimit të parave...

Nëse do bëni një blerje të madhe, duhet t’i bëni vetes 3 pyetje

Adresoni secilën nga këto pyetje për të bërë zgjedhjen e duhur Të gjithë kemi shpenzime të rëndësishme muaj pas muaji. Këtu përfshihet ushqimi, qiraja/kredia, karburanti, energjia elektrike etj. Por...

5 ide për dhurata të lira këtë fundvit

Sezoni festave po afron dhe duhet të filloni të mendoni për miqtë dhe të afërmit tuaj Viti 2022 është drejt fundit dhe po i afrohemi sezonit të festave. Për shumë njerëz, blerja e dhuratave për...
Shopping Cart